Vi på uSmile

Vi på uSmile

Som kund hos uSmile tillhör du ett av våra team. Ett team består av tandläkare, tandhygienist och sköterskor.

Team Hedelin

Pamie Hedelin

tandläkare

Jag har bred erfarenhet av alla typer av tandvård efter ett par år i Norge och sedan 1998 som privattandläkare i Kungsbacka. Ständig förbättring och hög kvalitet är ledord för mig, vilket har gjort kvalificerad fortbildning till en självklar ingrediens i mitt yrkesliv. Kombinationen att arbeta praktiskt som tandläkare och erfarenhet av forskning och undervisning från Odontologen i Göteborg passar mig, vilket du kommer att känna när du möter mig. Jag sätter alltid dina behov som patient i centrum och anpassar min behandling utifrån dessa. Musik i alla former, men kanske främst eget pianospel, är tillsammans med träning nödvändigt för mig för att klara av även rollen som trebarnsmamma.

Fredrik Hedelin

Tandläkare

Jag driver sedan 1998 privatpraktik här i Kungsbacka. Jag har ett dedikerat team med bred kompetens och ett väl utvecklat samarbete med specialister inom olika discipliner. Mitt teams ledord för dig som patient är kvalitet, service och omtanke. För mig är personalens välbefinnande viktigt och en förutsättning för att du som patient skall känna dig trygg och må bra hos oss. Detta gäller oavsett din fas i livet eller behov av tandvård. Med en frisk mun har du alltid närmare till ett leende. Vi möter dina önskemål och ger dig funktion och estetik hand i hand. Jag är pappa till tre nyfikna grabbar och på min lediga tid spelar jag tennis och trumpet.

Britt-Marie Granstrand

Tandhygienist

Jag har varit hygienist sedan 1990 och arbetat i Team Hedelin under dessa år. Jag gillar mötet med människor. På fritiden gillar jag att träna, resa och att bo nära havet/naturen.

Eva Classon

TANDHYGIENIST​

Jag har arbetat som hygienist sedan 1985 och sedan 1987 i Team Hedelin. Bott i USA i 3 år och bor nu i Kungsbacka. Gillar att träna på Friskis, spela tennis och resa.

Frida Gibbs

Tandsköterska

Jessica Samuelsson

TANDSKÖTERSKA

Cecilia Johansson

Tandsköterska

Lena Forsman

Reception

Team Gabriel

tandläkare gabriel shamoun

Gabriel Shamoun

Tandläkare

Maria Brännström

tandläkare

Det roligaste med mitt arbete är att skapa leenden! Jag har mer än 30 års erfarenhet som tandläkare. Under dessa år har jag träffat massor patienter, unga som gamla, och även tagit hand om många som har varit tandvårdsrädda. Jag har på senare år intresserat mig för och fortbildat mig mycket inom tändernas estetik och har engagerat mig i nationella och internationella nätverk för kosmetisk tandvård. Allt för att skapa ännu fler leenden! Jag har familj med två vuxna barn och make. På fritiden är jag gärna ute och vandrar hemmavid såväl som på resa med familj och vänner.

Lena Radhammar

TANDHYGIENIST​

Arbetat som hygienist i 30 år varav en del av tiden på specialistklinik för tandlossningssjukdomar. Jag gillar friskvård och är Friskis&Svettis-ledare. Det som stimulerar mig är möten med människor. Har familj, man och tre barn med vilka jag uppskattar att resa tillsammans med.

Lisette Lorentzon

Tandhygienist

Eva

Tandsköterska

tandsköterska sally lemonte

Sally

Tandsköterska

Minh

Tandsköterska

Karin

Tandsköterska

Nathalie

Tandsköterska

Team Furberg

Maria Furberg

tandläkare

Jag tycker det är väldigt roligt och givande att vara tandläkare och det är kul att träffa så många olika människor varje dag som jag får hjälpa. Tandläkare har jag varit sedan 1999 och varje dag lär jag mig någonting nytt. Jag har jobbat många år inom Folktandvården i Norrland, Stockholm och Halland, men har jobbat de senaste åtta åren inom privattandvård i Kungsbacka. Jag har även jobbat med uppsökande tandvård där man åker hem och hjälper de som av olika anledningar inte kan ta sig till tandläkaren.
Barnen är något jag känner mycket för så de är välkomna hos mig och du som inte gillar det här med tandläkaren är mer än välkommen.

Ulrika Ewest-Karlsson

TANDSKÖTERSKA

Käkkirurg Peter Abrahamsson

Peter Abrahamsson

Käkkirurg

Boka tid

Rulla till toppen